Založ si blog

Slovensko najmilšie, milé Slovenky, Slováci, vďaka za spoločné úžasné jubileum 100/3221. A teraz dajme pravdu! Za koľko a komu sa Slováci a Slovensko predáva?

Dnešný stý jubilejný článok by už konečne mohol začať odhaľovať podstatu nášho milovaného Slovenska. Snažme sa odpútať od negatívnych myšlienok, emócií a hlavne úplne potlačiť šialené pudy typu kanibalstvo fyzické a psychické. Začiatkom všetkého nešťastia Slovenska je nenávisť. A tú rozdúchavajú práve politici, ktorí zneužívajú, manipulujú a hlavne podnecujú strach u spoluobčanov. Všimnite si pár zaujímavostí, takmer všetci kričia, ako je na tom zdravotníctvo zle a prilievajú doň miliardy a výsledkom je vždy potreba ďalších miliárd, pričom choroba zdravotníctva ako pacienta sa dá ľahko vyriešiť, nič mu v podstate nie je, len simuluje, chodí po zbytočných vyšetreniach, aby nemusel robiť robotu, ktorou je v prvom rade prevencia a ak sa niečo ozaj stane, okamžitý efektívny zákrok a liečba. Viete o tom, že existujú úžasní Slováci, ktorí nefajčia, nepijú, neprežierajú sa a desiatky rokov nechodia k lekárovi? Hovorme o slovenskom zdravotníctve denne, verejne a pravdivo. Môžeš mať miliónov koľko chceš, zdravie si nekúpiš, zdravie si sám pestuješ. Základom zdravia je primeranosť stresu, ak je ho mnoho, telo sa bráni, reaguje a je iba na Vás, či rozum správne vyhodnotí situáciu a zareaguje. Človek sám sebe je najlepším lekárom. Národ slovenský je na tom zdravotne veľmi zle. Politici zla strašia občanov drahými potravinami, čo je blbosť, vojnou, čo je blbosť a chudobou, čo je ešte väčšia blbosť a najväčšia blbosť sú migranti. Ak máte nadváhu, treba ubrať z jedenia, ak sa cítite chudobným, napíšte v čom a ak sa bojíte migrantov, dajte si otázku, či ste už nejakého stretli a ak sa bojíte tých, ktorých ukazujú v TV, tých sa nebojte vôbec. Báť sa treba zdravo a reálne hlavne tých Slovákov, ktorí jedia psov a pre psa sú schopní zabiť, alebo Slovákov, ktorí sú napojení na štát, bezpracne bohatnú, ožierajú sa a ožratí autom zavraždia 5 krásnych ľudí v Bratislave. Úplne najnebezpečnejší sú všetkého zlého schopní Slováci, ktorí sa dostanú k štátnej moci populistickými sľubmi, dosadia všade do polície, na súdy, krivých ľudí a potom štátna banda policajný vyšetrovateľ a štátny vojak popravia nevinného novinára a jeho nastávajúcu. A nie je to dôkaz štátnej mafie na Slovensku, keď doteraz sa nenašiel nikto, kto by povedal, dosť bolo! Rozmotajme navždy popravy štátnej mafie od Remiáša, cez Kuciaka až po Vankuliča a Horvátha. A preto milí Slováci, veľmi dôsledne uvažujte, komu predáte svoj jedinečný politický náboj.

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 751255x
Priemerná čítanosť článkov: 3577x

Autor blogu

Kategórie