Založ si blog

Každý Slovák financuje štátnu TV, štátny šport, štátnych úradníkov, učiteľov, lekárov, sudcov, policajtov a teda štátnu mafiu? A potom logicky príde magor a zastrelí nevinných ľudí!

Bratia Česi a Moravania sú logicky pred nami vo všetkom a akosi ich už ani nedokážeme dobehnúť. Majú vyššie platy, dôchodky, majú sa jednoducho vo všetkom lepšie. Po včerajšku sa ale ukazuje, že jeden problém majú stále úplne rovnaký ako Slovensko. Šialencov, masových vrahov, ktorých štát pekne eviduje a na ich šialenstvo v podstate dokonale pripravuje. Ako inak nazvať to, keď 24 ročný študent prestížnej Univerzity Karlovej je legálnym držiteľom viacerých strelných zbraní, je sympatizant Ruska, kľudne si verejne píše na Telegrame ako mu Alina Afanaskinová pomohla popravami spolužiakov pred dvomi týždňami v Brjansku a potom spácha masovú vraždu 14 a či až 16 a zrejme i viac nevinných ľudí. A štát následne verejne odhaľuje, že on o všetkom v podstate vedel, akurát nič nekonal. Veď keď taký magor príde na úrad a oficiálne si požiada o guľomet, húfnicu a preukáže sa papierikom od lekára, že nie je na hlavu, tak štát sa mu pokloní, vydá mu povolenie, pekne si ho zaeviduje a tým je všetko vybavené? Štátni úradníci si predsa len robia svoju robotu. Učitelia, ktorí ho učili si tiež nič nevšimli? Blbosť, veď minimálne polovica učiteľov sú priaznivci kadejakých konšpiračných bludov. A čo polícia? Má zoznam majiteľov zbraní a ako môže taký 24 ročný magor byť legálnym držiteľom viacerých strelných zbraní! Môže, pretože to systému štátnej mafie vyhovuje. Nechce katastrofám predchádzať, chce sa na nich predvádzať. Aká je potrebná. A kde je na Slovensku najvyššia koncentrácia držiteľov zbraní, ruských konšpirátorov a už aj ministrov školstva, intronizátorov, obdivovateľov masových vrahov a zločincov? No predsa medzi štátnou mafiou a poslancami M79!

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 730049x
Priemerná čítanosť článkov: 3476x

Autor blogu

Kategórie