Založ si blog

Politický chirurg mafie v parlamente zázraky dokáže! Celú vládu hubou operuje, občanov otravuje, tisícky zabije! Banda podsvetia Slovenska v priamom prenose!

Včera muselo ihneď umrieť mnoho Slovákov na infarkt, pozorujúc činnosť hlavného chirurga mafie v parlamente. A mnohé tisícky menej citlivých umrie podľa toho, koľko jedu im ten chirurg svojimi rečami napumpoval zvýšeným tlakom a stresom. Ako je možné, že 52 ročný chirurg, v najlepšom veku občanov neoperuje, ale ich verejne otravuje?! To je reálny obraz chorého Slovenska v priamom prenose. Odvolávali ministra vnútra. Ten tam nebol a ako mafiánsky kôl v plote tam za celú vládu sedel chirurg! A keď opozičný politik kritizoval, že či je žrebovaný a či za trest, ozval sa a to nemal. Raši povedal do neba volajúcu nehoráznosť! On je tam preto, lebo premoér a ministri sú v teréne a tam robia užitočnú prácu. A on vyštudovaný chirurg, čo je to najdrahšie remeslo, ktoré sme mu všetci z daní zaplatili, sedí na politickom zadku, ľudí nezachraňuje, ale likviduje svojou arogantnosťou a mafiánskou drzosťou. A odvolávaný Šutaj nemá byť odvolávaný! Už keď študentlu dopichali vo vlaku, mal vypadnúť. A teraz po poprave 15 ročného chlapca na ZDŠ Parchovany by mal z funkcie vystreliť ako raketa. Na chorom Slovensku nie je vojna v polícii, polícia je v trvalej vojne proti slušným občanom! Janko Kuciak oznámil vyhrážanie na živote, polícia ho okašľala, rodičia v Parchovanoch hlásili polícii šikanu, polícia ich okašľala!

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

Robert Kaliňák, odkaz

Kaliňák: Vykreslili ste Fica ako zlo, takto to dopadlo. Očakávame jedno úprimné prepáčte

17.05.2024 19:11

Spoločenský zmier sa nedá postaviť na falošnej politickej korektnosti, uviedol Robert Kaliňák. Žiada od tých, ktorí vykreslili Fica ako zlo, jedno úprimné prepáčte.

kosovo nato

Baerbocková: Kosovo patrí do Rady Európy. Srbsko v takom prípade hrozí odchodom

17.05.2024 18:25

Nemecká ministerka zahraničných vecí Annalena Baerbocková v piatok vyzvala lídrov Kosova, aby čo najskoršie splnili podmienky na prijatie do Rady Európy.

Izrael, Haag

Izrael v Haagu: Vojna v Gaze je tragická, nejde však o genocídu

17.05.2024 16:44

Izrael tak reagoval na tvrdenia Juhoafrickej republiky, ktorá ešte v decembri podala MSD sťažnosť voči Izraelu za údajnú genocídu.

Zuzana Dolinková

Ministerstvo zdravotníctva odmieta tvrdenia o diskriminácii všeobecných lekárov pre dospelých

17.05.2024 16:06

Asociácia súkromných lekárov tento týždeň vyzvala na riešenie situácie týkajúcej sa všeobecných lekárov pre dospelých.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 732875x
Priemerná čítanosť článkov: 3490x

Autor blogu

Kategórie