Založ si blog

Najprimitívnejší voliči M79 sú už teraz na nervy! A čo ešte bude, keď sa im ten komunaciklérny cirkus čochvíľa rozsype? Bludy a medvede ich už nezachránia.

Ta ja som čakal, že tí naši, keď sa ulapia moci, začnú ale okamžite robiť radikálne poriadky a ono nič! Stojíme tu jak také ovce na jatky. Rozohňoval sa muž v strednom veku v nekonečnom rade v piatok ráno pol hodinu pred 8.00, čakajúc na otvorenie úradu na vydávanie dokladov. Kúsok ďalej pred úradom práce bol už celý chodník zaprataný ďalším radom takých i onakých občanov. A tam sa ďalší už o dosť starší nahlas rozčuľoval, že v Írsku odrobil 20 rokov, dali mu automaticky starobný 1000 eur, nemusel platiť za vodu, nikam pobehovať, vybavovať. Ako pravoverný Slovák volil národne sily a teraz doma musí pobehovať ako idiot pre akési papiere, aby si vybavil ten všivavý slovenský starobný. Neviem, či pred ostatnými chudákmi machroval, alebo mu len rupli nervy od slovenskej reality. A to sa dá predpokladať, že títo dvaja patrili asi k intelektuálnemu výkvetu najprimitívnejších voličov M79. Lebo stačí chodiť medzi ľudí a počúvať. Šak ten Fico to farizej, doma natrepe a v Bruselu še pokaka a pritaka na šicko. Tvrdil dedo druhému odvážne na autobusovej zastávke pri neďalekej vieche a bolo to na nich veru vidno. Druhý bonmot od druhého deda by asi mali vysielať na štátnej TV. Šak som ci hvarel, ši nesluchal! Nedavaj hlas ani jemu, ani ceplemu, ale našemu Daňkovi, ten by caly Bruseľ raz – dva dal do laty i s Ukrajinu dokopy! Vyzerá to teda tak, že M79 možno zachránia už iba medvede, lenže národne uvedomelí primitívi si neuvedomili, že nastáva zimný spánok. A kým sa prebudia, M79 už nebude!

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

noviny, denníky, Pravda

Vyhlásenie šéfredaktorov a šéfredaktoriek k atentátu na Roberta Fica

16.05.2024 13:15

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Dôchodkyňa naletela podvodníkom a prišla o 15-tisíc. Policajti vyzývajú na obozretnosť

16.05.2024 12:51

Uverila falošnej advokátke a "legende" o dopravnej nehode dcéry, ktorá mala zraziť chlapca.

PREMIÉR: Návšteva Maďarska

V Moskve zneužívajú atentát na Fica na propagandu. Dokonca radia slovenským vyšetrovateľom pozrieť sa na Zelenského

16.05.2024 12:30

Nenávisť niektorých západných štátov a pomsta ukrajinských tajných služieb - tieto konšpiračné teórie sa šíria v Rusku o pozadí atentátu.

novinari, Rooseveltova nemocnica

Množstvo novinárov a modliaci sa muž. Pred Rooseveltovou nemocnicou je stále rušno

16.05.2024 12:06

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica vyvolal rozruch nielen v našich končinách, ale na celom svete. Pred banskobystrickou nemocnicou sa zišli štáby z celého sveta.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 732498x
Priemerná čítanosť článkov: 3488x

Autor blogu

Kategórie