Založ si blog

Kto sú najslabším článkom Mafie79 a kedy sa dá očakávať jej kolaps? A môže byť aj k poslušnosti vycvičená opica na Slovensku ministrom?

Slovenská Mafia napriek enormnému úsiliu a až šialenej výpomoci v podobe nasadeného agenta z Trnavy, dokázala dať dohromady iba 79 poslancov. To je, s ohľadom na všetky jej vykonané brutálne zločiny proti občanom a štátu v samotnej podstate mimoriadne riskantná partia. Nie je schopná prijať žiadne ústavné zákony a postačí výpadok 4 kusov a nie je schopná udržať si čokoľvek a už vôbec nie vládu. Za akých okolností a v akom časovom slede nastane táto mimoriadne očakávaná spoločenská situácia? V priebehu niekoľkých mesiacov. Krstný otec zoskupenia 79 už teraz vie, aké ho čakajú nástrahy a už si musí zvyšovať podporné dávky. A pritom pani prezidentka má iba miernu indispozíciu a on už soptí zvýšeným tlakom, že ona to iba hrá a nechce mu schváliť jeho skvelú nomináciu ministrov. Tá je mimochodom dokonalým výsmechom toho, aké minimálne odborné kritériá musí minister splniť. Polonádejný premiér k vyplačkávaniu navyše ešte pridal ďalšiu totálnu somarinu. Ak vraj ľud dal dôveru komukoľvek byť poslancom, tak ministrom môže byť rovnako ako za jeho mladých komunistických čias aj cvičená opica.

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 744188x
Priemerná čítanosť článkov: 3544x

Autor blogu

Kategórie