Založ si blog

……. je psychoagent? Núkali mu 20 miliónov eur žartom, našiel 600 miliónov na Belize, vilu v Cannes a teraz odhalil úžasnú stratu 7,5 miliárd z čínskych autobatérií v Maďarsku. Je normálny?

Slováci vraj nerozmýšľajú rozumom, myslia prednostne emočne a konajú následne ručne-stručne. Najprv nadávky, potom kopanec, sem – tam štípanec, následne facka a na konci úder do brady. Keď vyprovokovaná bitka nepriniesla M. očakávané body, dal sa znova na špinavé bludy. A kebyže tie bludy M. pravdou boli, Sulíkovi by národ bozkal ruky, nohy! Netreba bozkať, treba mu hlas v sobotu odovzdať. Povedzte, kto normálny by sa chcel zaoberať bláznivými vyjadreniami postihnutého jedinca? Nikto. M. je však spoločensky nebezpečný jedinec. Potápa sa do hlbín zabudnutia a chce so sebou stiahnúť celé Slovensko podľa vzoru Putina a Orbána. Sulíka chce k sebe namočiť tým, že odignoroval čínskeho investora na výrobu autobatérií. Ak to Sulík fakt dokázal, Slovensko by mu malo byť nadosmrti vďačné. Výstavbu uvedeného závodu v Maďarsku sprevádzajú protestné akcie obyvateľov, samotná výroba má mimoriadne negatívne dopady na životné prostredie, nehovoriac o obrovskej spotrebe vody a elektrickej energie. Ďalším negatívom je neprimeraná štátna finančná podpora, nízke mzdy, čo znamená prílev lacnej pracovnej sily zo zahraničia a s tým spojené ďalšie obrovské problémy. Pán Sulík, celé Slovensko Vám ďakuje, že ste takúto, pre zdravie národa a štátny rozpočet rizikovú investíciu, nepodporili. Slováci, Sulíka v sobotu voľte, M. takpovediac, virtuálne potopte…P.S. Verím, že po takejto úprave, článok už nezmizne.

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Dôchodkyňa naletela podvodníkom a prišla o 15-tisíc. Policajti vyzývajú na obozretnosť

16.05.2024 12:51

Uverila falošnej advokátke a "legende" o dopravnej nehode dcéry, ktorá mala zraziť chlapca.

noviny, denníky, Pravda

Vyhlásenie šéfredaktorov a šéfredaktoriek k atentátu na Roberta Fica

16.05.2024 12:30

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko.

PREMIÉR: Návšteva Maďarska

V Moskve zneužívajú atentát na Fica na propagandu. Dokonca radia slovenským vyšetrovateľom pozrieť sa na Zelenského

16.05.2024 12:30

Nenávisť niektorých západných štátov a pomsta ukrajinských tajných služieb - tieto konšpiračné teórie sa šíria v Rusku o pozadí atentátu.

novinari, Rooseveltova nemocnica

Množstvo novinárov a modliaci sa muž. Pred Rooseveltovou nemocnicou je stále rušno

16.05.2024 12:06

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica vyvolal rozruch nielen v našich končinách, ale na celom svete. Pred banskobystrickou nemocnicou sa zišli štáby z celého sveta.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 732494x
Priemerná čítanosť článkov: 3488x

Autor blogu

Kategórie