Založ si blog

Skvelé Slovensko bozkajúceho kapitáňa je sekta a či komunacistov pokusná dielňa? Slováci čím Vás tak šialene nadrogovali!

Včera prehlásil národu slovenskému vrúcnych bozkov kapitáň Adranko do neba volajúce klamstvo. Priam bizarné preto, že sa sám totálne verejne odhalil ako naivný pacient. Jeho osobne vraj do špinavej politiky neženú peniaze! Ako dôkaz tvrdenia uviedol doslova šialený fakt. Jemu jeho fiškáĺna dieľňa mesačne zarába pol milióna eur!!! Čiže ročne má v kešeni ťažko vydretých 6 melónov. Ak by teda tá jeho usilovná dielňa denne poskytla službu 20 Slovákom, mesačne by ich bolo bajočko 500. To by musel od každého zobrať 1000 eur za pol hodiny! Našlo by sa toľko šialených Slovákov, ktorí by za poradenstvo kapitáňa bozkov toľko zaplatili? Ak áno, potom je kapitáňsky bozkávač len klasický šéf sekty, ktorý dokáže obalamutiť žvástami ako drogou svoje stádo. S cieľom, aby boli vhodným prílepkom ku komunistickému Hranolovi a fašistickej Uhorke.

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 732599x
Priemerná čítanosť článkov: 3489x

Autor blogu

Kategórie