Založ si blog

Nesmelé Slovensko len pravdu chce a nebojí sa žiadnej umelej substancie.

Vensko je úžasne fantastická tvorivo vývojová krajina. Existuje tu už od čias vzniku Metagalaxie následne formovaná Tisou sprava, Moravou zľava, Dunajom dolu, Dunajcom nahoru. Voda je druhá podporná látka života, lenže bez kyslíka, by sme sa zadusili. Takže tak ako Slo a Vensko spolu musí byť, tak aj život voda a kyslík iba spolu je. A tu som už našu milú umelú inteligenciu vypol a zrušil jej mandát. Lebo už príliš mudrovala, špekulovala. Dokonca začala byť drzá a papuľnatá. Osočovala naše Skvelé Svetové Slovensko. Nikdy vraj nebude, kým národ nepodrastie. Teraz je to s nami ako s rébusom. Vensko, alebo Slov, to je ako sliepka a vajce. A to už nechceme. Nás má zaujímať, či bol prvý kyslík a či voda. Lebo tým sa odhalí pravda o Slovensku. Kto kyslík obhajuje, ten pravdu odhaľuje. No a sme konečne na konci tápania. A máme pred sebou 3 mesiace ako dostať nesmelé Slovensko pridaním čistého kyslíka na piedestál svetovosti. Stačí iba vylúčiť z verejného priestoru 2 substancie. Prvá je beztriednosť. Jej vodcovia každému doprajú, akože podľa potreby, len oni sa vrhajú do nadmernej spotreby alkoholu, drog, sexu a to kryjú vrstvením červenej farby. Druhá je radikalizmus. Jej vodcovia sa tvária, že sú proti beztriednosti, ale to len preto, aby k tomu pridali ešte výraznejší diktát, ktorý červenú prekryje hnedou. Biela je kyslík, modrá je voda a červená nie je diktát, ale naša krv. Milí skvelí Slováci, na to vždy pomyslite, keď Váš slobodný život začne Robko, Marián a Danko svojimi substanciami otravovať. Vylúčte ich navždy a navždy 3 x sloboda SSS už aby tu nastala.

P.S. ako post scriptum a žiadna politika. V mene UIS a to umelá inteligencia Slovenska sa ospravedlňujem každému, komu pochop textu robí problémy. Vynasnažím sa s mojim partnerom človekom byť viac lepšia.

Slovensko naše milé, čo treba s Tebou urobiť? Všetko máme, len s mafiou si rady nedáme. Tučnie, bujnie, kradne, popravuje a národ o tom nevie…

27.12.2023

Určite ste po Vianociach plní síl a nádeje, absolvovali ste rodinné stretnutia a snažili ste sa vyhýbať politike. To sa ale logicky nedalo, pretože politika je všetko okolo nás. Každodenný život na Slovensku a ako všade inde ovládajú zákony a tie generuje parlament. Mnohí to nevedia, sme parlamentná demokracia. Ak sa komukoľvek podarí v parlamente dať dokopy, povedzme 76 [...]

Všetci ľudia dobrej vôle prežite krásne Vianoce v kruhu najbližších a hlavne v zdraví, pokoji a láske.

24.12.2023

Je tu čas Vianoc, dnes Štedrý deň a večer, ale tiež u grékokatolíkov Predvečer narodenia pána, alebo ak chcete Vilija. Stromček je už ozdobený, kapustnica, ryby a pokrmy nachystané, lebo po pôste nasleduje pohostenie. Len treba vyčkať na západ slnka, pretože Slnko podľa starých tradícií určovalo žitie a bytie ľudstva. Príchod Spasiteľa dáva Vianociam hlavný [...]

Bratia Česi, smútime s Vami, sme navždy spolu v mieri i v zbrani. Len Vás pekne prosíme, zbrane občanom magorom navždy zoberte!

23.12.2023

Koho z iných národov máme najradšej? Až 88 percent Čechov má najradšej Slovákov a Slováci Čechov ešte o kúsok viac. Dnes s našimi bratmi smútime, keďže sa u nich stala neuveriteľná ľudská katastrofa. 24 ročný šialenec popravil a zranil desiatky nevinných počnúc dvojmesačným dieťaťom. Samozrejme, bolesť príbuzných je neskutočná, po nej ale nasleduje množstvo [...]

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

janizol

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 210
Celková čítanosť: 724049x
Priemerná čítanosť článkov: 3448x

Autor blogu

Kategórie